Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

L´Extase - EDP

Brand: Nina Ricci Cod: pNR111
Variante produs (2):

Descriere

Cu acest parfum, Nina Ricci întruchipează visul unei femei în conformitate cu cele mai secrete dorințe. Femeia din vremea noastră și-a câștigat dreptul de a experimenta cu toate simțurile. Feminitate combinată cu senzualitate. Dreptul de a fi tu însuși, chiar dacă este goală. Mai ales când este goală. Femeie strălucitoare și singură. Visul erotic al unei femei, o călătorie imaginară și lumească către miezul ființei sale, despre călătoria spre extaz: L´Extase.

A fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

piper roz

inimă

trandafiri, flori albe

Fundație

benzoin, cedru, mosc, ambra

Parametrii

Origine
Franceză

Produkt je také v sekcích

Brand: Nina Ricci

Marcarea regina de moda de Italia surprinde perfect succesul Nina Ricci în domeniul designeri de moda. Designerul a venit o bucată foarte mare decât eticheta construit. El a fost ucenic la o croitoreasă și a in doar 19 ani a devenit cel mai important salon couture. Sam a început proiectarea haine și după 20 de ani, ea a stabilit propria marca. Frumos leagă astfel determinarea ei, pasiunea pentru modă și un ochi pentru detaliu. Înconjurat de lumea de culori, stiluri și forme. Colecții de modă minunate create care a celebrat o mare succes.

Nina Ricci în lucrarea sa ar putea reflecta atmosfera de timp și atât de ușor a văzut parfumul L'Air du legendarul Temps, sau starea de spirit a timpului. Acest parfum a fost prezent speranță și pasiune de oameni care așteaptă după anii de război oribile vremuri mai bune, care a fost proiectarea marcată și sticla de cristal rafinat cu doi porumbei. Nina Ricci parfum se datorează devenit un concept. Urmată de alte mirosuri încântătoare, cum ar fi florale Nina Ricci Premier Jour, floral, fructat Nina Ricci Nina sau romantic Nina Ricci Dragostea în Paris, care a fost inspirat de aerul ademenitor de la Paris. Visul departe și mirosi.

Cititi mai multe despre Nina și soarta ei citesc în nostru revista.

Nina Ricci
zile
:
ore
:
minute
:
secunde