Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

L´Extase - EDP

Brand: Nina Ricci
Cu acest parfum, Nina Ricci întruchipează visul unei femei în conformitate cu cele mai secrete dorințe. Femeia din vremea noastră și-a câștigat dreptul de a experimenta cu toate simțurile. Feminitate… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Cu acest parfum, Nina Ricci întruchipează visul unei femei în conformitate cu cele mai secrete dorințe. Femeia din vremea noastră și-a câștigat dreptul de a experimenta cu toate simțurile. Feminitate combinată cu senzualitate. Dreptul de a fi tu însuși, chiar dacă este goală. Mai ales când este goală. Femeie strălucitoare și singură. Visul erotic al unei femei, o călătorie imaginară și lumească către miezul ființei sale, despre călătoria spre extaz: L´Extase.

A fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

piper roz

inimă

trandafiri, flori albe

Fundație

benzoin, cedru, mosc, ambra

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde