Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

La Tentation De Nina - EDT

Brand: Nina Ricci
Ediție limitată urmează parfumul Nina din 2006. Un parfum proaspat floral-fructat creat împreună parfumier Olivier Cresp și maestru cofetar parizian patiseria Vincent Lemains. La Tentation De Nina… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Ediție limitată urmează parfumul Nina din 2006. Un parfum proaspat floral-fructat creat împreună parfumier Olivier Cresp și maestru cofetar parizian patiseria Vincent Lemains. La Tentation De Nina miroase ca pricomigdale proaspăt coapte cu cremă de zmeură. El adauga prospetimea bergamot si la final simti vanilie, mosc si lemn de santal.

 

Parfum a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

bergamot

inimă

zmeura, trandafir bulgaresc, migdale, lamaie Macaroon

Fundație

mosc alb, vanilie, lemn de santal

Parametrii

Origine
Franceză