Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Premier Jour - EDP TESTER

Brand: Nina Ricci
Premier Jour înseamnă „prima zi”. Capul parfumului este foarte viu și proaspăt, inima este florală, iar baza parfumului este senzuală și caldă. Parfum de lux, unic, romantic și inconfundabil, care nu… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Premier Jour înseamnă „prima zi”. Capul parfumului este foarte viu și proaspăt, inima este florală, iar baza parfumului este senzuală și caldă. Parfum de lux, unic, romantic și inconfundabil, care nu vă va lăsa indiferentă. Oricine va mirosi doar o secundă acest parfum inconfundabil se va întoarce după dvs..

Parfumul a fost lansat în anul 2001.

Compoziție

Cap

mandarine, mazăre dulce

inimă

orhidee, gardenie

Fundație

mosc, lemn de santal, note lemnoase, vanilie

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde