Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Dara bags No.7 - EDP

Codul produsului: pDR002

Dara bags No.7 - EDP

Produsul nu este disponibil. .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

Dara bagsNo.7 - EDP876.73out_of_stock

Descriere:

Spumante, delicat, transparent, mirosind aerul, după o furtună, iar după degustare lumina stelelor ... Compoziție de parfum foarte ușor nr 7. ascunde bucurie și fericire, o dorință pentru călătorii de lungă durată și buzele solare amprenta pe pielea de bronz. Nici parfum de vară. 7 este un minimalist mulțumit cu note de flori și citrice. Parfum greu de definit, evazive și eteric.
Bine. 7. Este extrem de ușor și parfum de vară distinctiv. În primul rând te simți lamaie siciliana și flori de liliac alb, pentru un moment, înainte de a vă dezvolta parfum de frunze de ceai verde, flori de piersic si bujori. Totul este completat de lemn de cedru alb, mosc și ultimul sunet tajnosnubným este chihlimbar cu miros de praf.
Nu compoziție femeie. 7 Noi ne prezentam ca o personalitate puternică și pe deplin dezvoltat. O femeie care nu se teme de provocări și sunt încrezători în fiecare pas, este deschis la noi experiente si un apetit nesfârșită pentru cunoașterea de sine.
Parfum Nu. 7 este partenerul perfect în zilele fierbinți de vară. Armonii ei delicate excela în puncte strategice de pe piele.

Parfum Nu. 7 a fost dezvoltat și fabricat în Republica Cehă.

Brand:

Compoziție

Cap : Lamaie siciliana, liliac alb
Inimă : flori Wisteria, frunze de ceai verde, floarea de piersic si bujor
Fundație : mosc, lemn de cedru din alb, chihlimbar
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Toate în stocx