Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Noir - EDT

Brand: S.T. Dupont Cod: pDP032

Descriere

Dupont Noir Eau de Toilette este dedicat tuturor iubitorilor de lux. Acest parfum masculin picant, lemnos este închis într-un flacon negru lucios. La începutul ascuns lavanda, menta si cardamom, inima este formată din cuișoare și nucșoară și în cele din urmă stabilește parfum de vetiver, lemn de cașmir și alune de pădure.

Acesta a fost lansat în 2006.

Compoziție

cap

lavanda, menta, cardamom

inimă

nucsoara, cuisoare

fundație

vetiver, lemn de cașmir, alune de pădure

Parametrii

Origine
Franceză

Produkt je také v sekcích

Brand: S.T. Dupont

Compania ST. Dupont a fost fondată în 1872 de Simon Tissot Dupont. Din acest an, compania a trecut prin inovare constantă și merge mai departe astăzi. Pentru femei senzuale și plin de farmec este proiectat parfum de lux Dupont Essence Pure Woman. Parfumuri Dupont sunt parfum armonioase și rafinat, care se mândrește cu excelență arome florale cu tonuri proaspete, naturale.

S.T. Dupont
zile
:
ore
:
minute
:
secunde