Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Nomade - gel de duș

Brand: Chloé
Nomade din Chloé este un miros plin de fructe, conceput pentru toate femeile libere. Capul fructat este mirabel, bergamot, lămâie și mandarină. Inima include frezarea, iasomia, piersicul și… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Nomade din Chloé este un miros plin de fructe, conceput pentru toate femeile libere. Capul fructat este mirabel, bergamot, lămâie și mandarină. Inima include frezarea, iasomia, piersicul și trandafirul. La bază, mușchiul de stejar, chihlimbarul și lemn de santal sunt presate împreună și patch-uri împreună cu mosc alb.

Parfumul a fost lansat în 2018, iar fața ei a devenit Ariane Labed.

Compoziție

Cap

Mirabelle, bergamota, lamaie, mandarină

inimă

frezie, iasomie, piersica, trandafir

Fundație

mușchi de stejar, lemn de chihlimbar, patchouli, lemn de santal, mosc alb

Parametrii

Origine
Franceză