Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

No. 5 Eau Premiere . No. 5 Eau Premiere - EDP (umplere)

Brand: Chanel
Chanel No. 5 Eau Premiere este versiunea mai moale, mai usor si mai proaspat de parfum Chanel lume-celebru Nr 5. La titlul de parfum ascunde iasomie și narol, în inima de trandafir si ylang-ylang si… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Chanel No. 5 Eau Premiere este versiunea mai moale, mai usor si mai proaspat de parfum Chanel lume-celebru Nr 5. La titlul de parfum ascunde iasomie și narol, în inima de trandafir si ylang-ylang si o baza de senzual include vanilie si lemn de santal. Mirosul este potrivit pentru uzura de zi cu zi.

Parfum a fost lansat în 2008.

Compoziție

Cap

iasomie, nerol

inimă

trandafir, ylang-ylang

Fundație

lemn de santal, vanilie