Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Nuit D´Issey - EDT 125 ml + EDT 40 ml

Brand: Issey Miyake
Nuit D´Issey marca Issey Miyake e pentru bărbați citrice picant parfum pentru bărbați. La începutul grapefruit amestecat și bergamot, apoi cuvântul jurnalele condimente, vetiver, tonuri lemnoase,… Descriere și parametrii

Descriere

Nuit D´Issey marca Issey Miyake e pentru bărbați citrice picant parfum pentru bărbați. La începutul grapefruit amestecat și bergamot, apoi cuvântul jurnalele condimente, vetiver, tonuri lemnoase, piper negru, din piele și în cele din urmă totul va culmina abanos, tamaie, paciuli si boabe de tonka.

 

Acesta a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

bergamot, grapefruit

inimă

condimente, vetiver, tonuri lemnoase, piper negru, piele

Fundație

abanos, tamaie, paciuli, boabe de tonka

zile
:
ore
:
minute
:
secunde