Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Obsessed For Women - EDP 50 ml + lapte de corp 100 ml

Brand: Calvin Klein
Osessed femeie Calvin Klein este un parfum aromatic pentru femei. Acest parfum are scopul de memorie care evocă dorința de sex masculin și feminin. Se compune din citrice, neroli și elemi. La inimă… Descriere și parametrii

Descriere

Osessed femeie Calvin Klein este un parfum aromatic pentru femei. Acest parfum are scopul de memorie care evocă dorința de sex masculin și feminin. Se compune din citrice, neroli și elemi. La inimă vă simțiți lavanda, flori violete și salvie. Baza este mosc ambrette.

Parfumul a fost lansat în 2017.

Compoziție

Cap

citrice, neroli, elemi

inimă

lavanda, flori violet, salvia

Fundație

Musk ambrette