Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Olympea - EDP

Brand: Paco Rabanne Cod: pPR135
Variante produs (4):

Descriere

Staňte sa bohyňou Olympu s jedinečnou vôňou, ktorá je stelesnením zmyselnosti a ženskosti. Olympea je orientálno-kvetinová, drevitá vôňa pre dievčatá a ženy, ktoré milujú výstredné a dlhotrvajúci parfumy! Nechajte sa uniesť jej hrejivými tónmi!

 

Na trh bola uvedená v roku 2015.

Compoziție

Cap

biely jazmín, kvet zázvoru, mandarínka

inimă

vanilka, soľ

Fundație

kašmírové drevo, santalové drevo, ambergris

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Paco Rabanne

Paco Rabanne sa nascut in 1934 in San Sebastian. Este un arhitect instruit, dar în anii șaizeci a devenit cunoscut mai degrabă în mod franceză. În 1966 el a fondat propria casa de moda, care a format haine de materiale neobisnuite, cum ar fi metal și hârtie. In 1969 a extins portofoliul de parfumuri. Haine și parfumuri sale au devenit foarte populare, iar în 1992 a prezentat modelele sale de Regele și Regina a Spaniei, la World Expo, care a avut loc la Sevilla. Apreciere pentru talentul său și să contribuie la multe proiecte umanitare a fost premiat cel mai înalt titlu spaniolă și franceză. Printre cele mai cunoscute parfumuri sale includ Paco Rabanne Pour Homme, Ultraviolet, XS, sau pe care le oferim.

Paco Rabanne
zile
:
ore
:
minute
:
secunde