Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Omnia Crystalline - EDT 40 ml + loțiune de corp 40 ml + gel de duș 40 ml

Brand: Bvlgari
Ca de cristal naturale, ascunse în interiorul Omnia cristalini mai multe straturi diferite - note de parfum, care împreună constituie un gust unic și original. Tonuri inițiale aduc claritate… Descriere și parametrii

Descriere

Ca de cristal naturale, ascunse în interiorul Omnia cristalini mai multe straturi diferite - note de parfum, care împreună constituie un gust unic și original. Tonuri inițiale aduc claritate interesante de bambus proaspete combinate cu Nashi suculenta. inima misterioasă, miros Omnia cristalin, dezvăluie un voal țesute fire momeală flori de lotus sensibilitate fără a rupe caracterul proaspat al întregii compoziții. Punct subtil si senzual formeaza un lemn de balsa care ascunde o adâncime frumoasă a sufletului întregului parfum.

Compoziție

Cap

bambus, Nashi

inimă

floare de lotus

Fundație

balsa