Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Omnia Crystalline L`Eau De Parfum - EDP

Brand: Bvlgari Cod: pBV225
Variante produs (1):

Descriere

Omnia Crystalline L´Eau De Parfum se bazează pe predecesorul său Omnia Crystalline Eau De Toilette - primul  parfum din colectia   populara Omnia. Cristalele  ascunse  adânc în inima munților ascund   istoria   lumii. La fel ca  si diamantele au  fascinat întotdeauna omenirea.

A fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

mandarin, floare de lotus

inimă

rădăcină  de violet, heliotrop

Fundație

benzoin, lemn de santal, mosc

Parametrii

Origine
Italiană

Produkt je také v sekcích

Brand: Bvlgari

Inițial compania bijuterii Bvlgari extins treptat operațiunile în parfum. Bvlgari nu sunt doar bijuterii, dar, de asemenea eșarfe, genți de mână, ochelari de soare, ceasuri de mână și alte accesorii rafinate, a căror creație Bvlgari dedică astăzi. În cele din urmă, meniul de marca si parfumul. Lumea parfumat de parfum a intrat în 1992. Multe dintre produsele lor au fost acordate ca cel mai bun parfum al anului. Arte prezintă compania sa de bijuterii în proiectarea de sticle.

Bvlgari
zile
:
ore
:
minute
:
secunde