Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Omnia Indian Garnet - EDT

Brand: Bvlgari
Bvlgari Omnia Indian Garnet este altă ediție de colecție de parfumuri Bvlgari Omnia. După cum sugerează și numele parfum, parfum este inspirat de exotic India si promite o aură de noblețe și… Descriere și parametrii

Descriere

Bvlgari Omnia Indian Garnet este altă ediție de colecție de parfumuri Bvlgari Omnia. După cum sugerează și numele parfum, parfum este inspirat de exotic India si promite o aură de noblețe și misticism.
Parfumul este oriental-florale și se deschide cu note de citrice de mandarine și portocale. Osmanthus domină inima tuberoza situată împreună pe baza de chihlimbar cald și note lemnoase calde. În cadrul acestui parfum unic este semnat de către Alberto Morillas.

Acesta a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

mandarina, portocale, șofran indian

inimă

osmanthus, tuberoza

Fundație

note lemnoase, ambra

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde