Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Omnia Paraiba - lapte de corp

Brand: Bvlgari
Omnia Paraiba este un parfum strălucitor, invigorant și fermecător, care îți va trezi toate simțurile. Parfumul pentru femei Bvlgari Omnia Paraiba este inspirat din jungla braziliană, plajele albe și… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Omnia Paraiba este un parfum strălucitor, invigorant și fermecător, care îți va trezi toate simțurile. Parfumul pentru femei Bvlgari Omnia Paraiba este inspirat din jungla braziliană, plajele albe și oceanul.
Este un parfum floral-fructat dominat de tonuri exotice. Încercați gustul distanțelor exotice cu parfumul feminin al Bvlgari Omnia Paraiba.

A fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

fructul pasiunii, pere, Curacao, var p>

inimă

gardenie, floarea pasiunii p>

Fundație

vetiver, cacao p>

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde