Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Omnia Paraiba - EDT

Brand: Bvlgari Cod: pBV276
Variante produs (2):

Descriere

Omnia Paraiba este clar, încurajând și feeric miros care trezește toate simțurile. Parfum pentru femei Bvlgari Omnia Paraiba este inspirat de junglele din Brazilia, plaje alb-zăpadă și ocean.
Este aroma floral-fructat, care este dominat de tonurile exotice. Încercați un gust de locuri îndepărtate cu parfum de femei exotice lui Bvlgari Omnia Paraiba.

Acesta a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

fructul pasiunii, pere, Curacao, var p>

inimă

gardenie, floarea pasiunii p>

Fundație

vetiver, cacao p>

Parametrii

Origine
Italiană

Produkt je také v sekcích

Brand: Bvlgari

Inițial compania bijuterii Bvlgari extins treptat operațiunile în parfum. Bvlgari nu sunt doar bijuterii, dar, de asemenea eșarfe, genți de mână, ochelari de soare, ceasuri de mână și alte accesorii rafinate, a căror creație Bvlgari dedică astăzi. În cele din urmă, meniul de marca si parfumul. Lumea parfumat de parfum a intrat în 1992. Multe dintre produsele lor au fost acordate ca cel mai bun parfum al anului. Arte prezintă compania sa de bijuterii în proiectarea de sticle.

Bvlgari
zile
:
ore
:
minute
:
secunde