Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Omnia Paraiba - EDT

Brand: Bvlgari
Omnia Paraiba este clar, încurajând și feeric miros care trezește toate simțurile. Parfum pentru femei Bvlgari Omnia Paraiba este inspirat de junglele din Brazilia, plaje alb-zăpadă și… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Omnia Paraiba este clar, încurajând și feeric miros care trezește toate simțurile. Parfum pentru femei Bvlgari Omnia Paraiba este inspirat de junglele din Brazilia, plaje alb-zăpadă și ocean.
Este aroma floral-fructat, care este dominat de tonurile exotice. Încercați un gust de locuri îndepărtate cu parfum de femei exotice lui Bvlgari Omnia Paraiba.

Acesta a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

fructul pasiunii, pere, Curacao, var p>

inimă

gardenie, floarea pasiunii p>

Fundație

vetiver, cacao p>

Parametrii

Origine
Italiană