Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Only The Brave Wild - EDT

Brand: Diesel
Diesel este apa de toaletă Only The Brave Wild, care este al treilea dintr-o serie de Only Viteazul. Acest parfum subliniaza "omul sălbatic", care se bazează pe instinctele sale, care nu-l… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Diesel este apa de toaletă Only The Brave Wild, care este al treilea dintr-o serie de Only Viteazul. Acest parfum subliniaza "omul sălbatic", care se bazează pe instinctele sale, care nu-l trădează.


Cantecul incepe cu note de parfumare de uleiuri esențiale de grapefruit, iarba de lamaie si piper negru. Inima este compus din tone de lavanda, nucsoara si muscata. Baza include note de cedru, vetiver si caracterul Moss cu apă de nucă de cocos cremos.

În cadrul acestui parfum este semnat de către Antoine Maisondieu și Shyamala Maisondieu.

Fața de parfum este un model francez și actor Willy Cartier.

Parfum a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

piper negru, lamaie, lamaie iarba de

inimă

muscata, lavanda, nucsoara

Fundație

lapte de cocos, mușchi, vetiver, cedru

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde