Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Original - EDC fără pulverizator

Brand: 4711 Cod: pNO001
Variante produs (3):

Descriere

Nu. 4711 Original este un parfum de citrice pentru femei și bărbați (unisex). Acest parfum se deschide cu tonuri de citrice, apoi vine la o serie de inimi florale cu pepene galben și ascunde în esență patchouli, vetiver, mosc, lemn de santal, lichen și lemn de cedru.

A fost lansat în 1792.

Compoziție

Cap

ulei de portocale, piersica, busuioc, bergamot, lămâie

inimă

cyclamen, crin, pepene galben, iasomie, trandafiri

Fundație

patchouli, vetiver, mosc, lemn de santal, mușchi, lemn de cedru

Produkt je také v sekcích

Brand: 4711

4711 de brand la nivel mondial oferind cea mai buna apa de colonie pentru bărbați este una dintre cele mai vechi branduri din lume. Prin urmare, am considerat mama tuturor celorlalte Odicolone. Koln a fost produs încă din secolul al 18-lea. Ei au folosit-o deja mari clasici, cum ar fi Johann Wolfgang Goethe și Richard Wagner. Compoziția sa are un efect benefic asupra corpului, mintii si spiritului. Uleiurile esentiale care sunt cunoscute pentru efectul lor aromoterapie, să aibă grijă de starea fizică și psihică indescribably bună. Astăzi este, prin urmare, o reteta secreta numai adevarata Eau de Cologne 4711 strict protejate la nivel mondial.

4711
zile
:
ore
:
minute
:
secunde