Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Original - EDC fără pulverizator

Brand: 4711
Nu. 4711 Original este un parfum de citrice pentru femei și bărbați (unisex). Acest parfum se deschide cu tonuri de citrice, apoi vine la o serie de inimi florale cu pepene galben și ascunde în… Descriere și parametrii
Variante produs (6):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Nu. 4711 Original este un parfum de citrice pentru femei și bărbați (unisex). Acest parfum se deschide cu tonuri de citrice, apoi vine la o serie de inimi florale cu pepene galben și ascunde în esență patchouli, vetiver, mosc, lemn de santal, lichen și lemn de cedru.

A fost lansat în 1792.

Compoziție

Cap

ulei de portocale, piersica, busuioc, bergamot, lămâie

inimă

cyclamen, crin, pepene galben, iasomie, trandafiri

Fundație

patchouli, vetiver, mosc, lemn de santal, mușchi, lemn de cedru

Produsul este, de asemenea, în secțiunile