Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Our Moment - EDP

Brand: One Direction
O direcție momentul nostru este spumante și parfum de femei suculent lui alcătuit din sucuri de fructe proaspete și de sezon infuzie de flori de mosc cald. La începutul miros se topește încet gheață… Descriere și parametrii

Descriere

O direcție momentul nostru este spumante și parfum de femei suculent lui alcătuit din sucuri de fructe proaspete și de sezon infuzie de flori de mosc cald. La începutul miros se topește încet gheață sorbet de fructe de culoare roz grapefruit, fructe de pădure și coacăze roșii. La centrul de flori frezie, iasomie frangipani si. Baza include note lemnoase, paciuli si mosc catifea proaspete. Parfum creează o primitoare și tonuri de jucaus.

A fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

grapefruit roz, fructe de padure, coacăze roșii

inimă

frezie, iasomie, frangipani

Fundație

note lemnoase, paciuli, mosc