Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

1 Million Collector Edition - EDT

Brand: Paco Rabanne Cod: pPR108
Variante produs (1):

Descriere

Paco Rabanne 1 Million - este un parfum irezistibil si foarte exclusive pentru bărbați este mai dulce si are o compoziție fină si proaspătă. Cufundați-vă în acest parfum, pe care vă puteti baza pe tot parcursul zilei. vă va însoți ca a doua piele.

Parfumul a fost lansat pe piată în anul 2008.

Compoziție

Cap

grapefruit, menta, portocale roșii

inimă

trandafir, scorțișoară, piele

Fundație

note lemnoase, ambra, paciuli

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Paco Rabanne

Paco Rabanne sa nascut in 1934 in San Sebastian. Este un arhitect instruit, dar în anii șaizeci a devenit cunoscut mai degrabă în mod franceză. În 1966 el a fondat propria casa de moda, care a format haine de materiale neobisnuite, cum ar fi metal și hârtie. In 1969 a extins portofoliul de parfumuri. Haine și parfumuri sale au devenit foarte populare, iar în 1992 a prezentat modelele sale de Regele și Regina a Spaniei, la World Expo, care a avut loc la Sevilla. Apreciere pentru talentul său și să contribuie la multe proiecte umanitare a fost premiat cel mai înalt titlu spaniolă și franceză. Printre cele mai cunoscute parfumuri sale includ Paco Rabanne Pour Homme, Ultraviolet, XS, sau pe care le oferim.

Paco Rabanne
zile
:
ore
:
minute
:
secunde