Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

1 Million Collector Edition - EDT

Brand: Paco Rabanne
Paco Rabanne 1 Million - este un parfum irezistibil si foarte exclusive pentru bărbați este mai dulce si are o compoziție fină si proaspătă. Cufundați-vă în acest parfum, pe care vă puteti baza pe… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Paco Rabanne 1 Million - este un parfum irezistibil si foarte exclusive pentru bărbați este mai dulce si are o compoziție fină si proaspătă. Cufundați-vă în acest parfum, pe care vă puteti baza pe tot parcursul zilei. vă va însoți ca a doua piele.

Parfumul a fost lansat pe piată în anul 2008.

Compoziție

Cap

grapefruit, menta, portocale roșii

inimă

trandafir, scorțișoară, piele

Fundație

note lemnoase, ambra, paciuli

zile
:
ore
:
minute
:
secunde