Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

1 Million Cologne - EDT

Brand: Paco Rabanne
Proaspete, energic și parfum proaspat Paco Rabanne 1 Million Köln vă engulf cu luminozitate și compoziția ușor. Compoziția spumante combină tonuri marine proaspete, care sunt amestecate lent cu un… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Proaspete, energic și parfum proaspat Paco Rabanne 1 Million Köln vă engulf cu luminozitate și compoziția ușor. Compoziția spumante combină tonuri marine proaspete, care sunt amestecate lent cu un indiciu de condiment. mix de fructe adaugă parfum de 1 milion de Koln lejeritatea tactil și suculent. Compoziție îmbogățește atingere picant din piele si patchouli.

 

Parfum Acesta a fost lansat în 2015 și se află în spatele creației sale Olivier Pescheux și Michel Girard.

Compoziție

Cap

nucșoară, citrice, mandarine portocalii, note marine

inimă

ienupăr, trandafir

Fundație

fasole Tonka, piele, paciuli

zile
:
ore
:
minute
:
secunde