Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Invictus Intense - EDT

Brand: Paco Rabanne
Invictus intensa de Paco Rabanne este foarte specific pentru parfum. Tu se va simți o mulțime de sare, piper negru și whisky. Este pentru oamenii care vor să se distingă de stereotip. Se compune din… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Invictus intensa de Paco Rabanne este foarte specific pentru parfum. Tu se va simți o mulțime de sare, piper negru și whisky. Este pentru oamenii care vor să se distingă de stereotip. Se compune din piper negru, floare de portocal. In plus, lauri și whisky. Aromele de bază sunt ambră, sare și chihlimbar.

Sticla este gri închis, proiectat pentru aripi de înger păcătoase. Disponibil începând cu 2016.

Compoziție

Cap
piper negru, floare de portocal
inimă
lauri, whisky
Fundație
chihlimbar, sare, chihlimbar
zile
:
ore
:
minute
:
secunde