loading

Pal Zileri Uomo Capri - Spray Parfum

Codul produsului: pPA020

Pal Zileri Uomo Capri - Spray Parfum

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Pal Zileri .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

Pal ZileriUomo Capri - Spray Parfum571.04500000out_of_stock

Descriere:

Uomo fragrance Capri este construit exact pentru a se potrivi gustul rafinat de iubitori de eleganta perfecte mărturisesc valorile simbolizate de etichetă Pal Zileri. Moda elegant, dar casual cu un element sportiv este conceput pentru oamenii moderni tineri și de vârstă mijlocie care sunt interesați în mod și recunoașterea măiestrie de calitate, cu un dram de rafinament. Mesajul perfectă de stil italian, care se reflectă în alegerea ingredientelor, dintre care unul este compus parfum. Rezultatul este un sentiment tribut apeninskému de lux casual si "esenta de Capri" în diferite tonuri și de prelucrare și tonul de culoare vizuală globală.

Sticla si cutie domină nuanța albastru evocă mare în jurul insulei Capri unice și citrice plantații, ale căror fructe sunt unul dintre principalele ingrediente ale "vacanta" mirosuri tuned. Stripes pe flacon și pe cutie, la rândul său poate provoca memoria momentelor de odihnă petrecute pe un iaht care navighează pe Marea Mediterană între insule.

Parfum a fost lansat în anul 2011.

Brand:

Compoziție

Cap : bergamot, note marine, mandarina, grapefruit
Inimă : iasomie, lavanda, muscata
Fundație : ambră, mosc, patchouli, lemn de cedru

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Pal Zileri Uomo Capri - Spray Parfum
info@vivantis.ro9-17 +40 312 295 132
Transport gratuit
de la 499 lei
x

Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie. Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie.
OK Mai multe informații

prvni