Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

John Galliano Parlez-Moi D’Amour - EDT

Codul produsului: pJH002

John Galliano Parlez-Moi D’Amour - EDT

Produsul nu este disponibil. .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

John GallianoParlez-Moi D’Amour - EDT232.51out_of_stock

Descriere:

Parfum Parlez-Moi d'Amour se bazează pe același principiu ca modele Gallianovy. Parfumul este proiectat pentru o fată sau femeie tanara care are un cap plin de idei, vise și care caută el însuși. Parfum sa dornic nu numai să-și exprime sentimentele lor și să acționeze sexy, dar, de asemenea vrea să-l folosească pentru a diferenția de ceilalți - și nu se tem să fie încă cu adevarat original. Fața noului parfum este un provocator model de moda, actrita si cantareata de rock Taylor Momsen.

Un concept simplu care fascineaza - înainte se desfășoară povestea lumii ludic unei fete plin de seducție nevinovat și romantism. Fată în căutarea unei iubiri mare este plin de așteptări și de speranță ... până la o zi, ei află în cutia poștală lor parfumat plic roz, care este promisiunea de secrete. "Cine spune?", Întreabă el în calitate de destinatar al un fior placut deschide, probabil, cel mai important scrisoarea din viata ta ... plic plin de surprize. Și așa este mirosul ... plin de promisiuni și surprize ...

Parfum a fost lansat în 2010.

Despre acest miros mai spunem nostru revista.

Brand:

Compoziție

Cap : ghimbir, bergamot, afine
Inimă : iasomie, trandafir
Fundație : mosc, patchouli, chiparos
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Toate în stocx