Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pasha De Cartier Edition Noire - EDT

Brand: Cartier
Pasha De Cartier Edition Noir e este un parfum modern și masculin pentru bărbați de la marca Cartier . Parfum a fost creat ca o re - emitere irezistibil al clasic Pasha De Cartier în 1992.… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Pasha De Cartier Edition Noir e este un parfum modern și masculin pentru bărbați de la marca Cartier . Parfum a fost creat ca o re - emitere irezistibil al clasic Pasha De Cartier în 1992. Pasha De Cartier Edition Noir e este o combinatie de verde citrice proaspete și chihlimbar, care contribuie la intensitatea mirosului. Parfum Este potrivit pentru omul modern și carismatic.

 

Acesta a fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap
citrice, piper negru, heliotrop, note acvatice
inimă
cuișoare, violet, menta, iris
Fundație
lemn de cedru, chihlimbar

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde