Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Playboy Play It Sexy - EDT - REDUCERE - cutie deteriorată

Codul produsului: pXSLEVA1075

Playboy Play It Sexy - EDT - REDUCERE - cutie deteriorată

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Playboy .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

PlayboyPlay It Sexy - EDT - REDUCERE - cutie deteriorată115.79out_of_stock

Descriere:

Care spune că primul pas trebuie să facă întotdeauna omul? In interiorul fiecare femeie este o dorință ascunsă, gata de a juca jocul de seductie. Inspirat de această dorință, brandul iconic Playboy, prezintă trei parfum uimitoare pentru femei, care vă ajută să intoxica perfect Man Sexiest. Primele femei parfum Playboy poartă numele originale ale Play It Lovely, Play It Sexy and Play It picante. Fiecare dintre aceste parfum seducător este unul dintre cele trei etape în arta oamenilor seductie flirt din intreaga tentația de a rosti farmece. Deci, ce mai aștepți? Aflați mai multe trucuri și apuca viața Playboy în propriile sale mâini. Atunci când vedeți omul, după care îți dorești, tu ai puterea de a farmecul și îl seduce. Apoi lipi doar la lista dvs. și a verifica off seductie. Jocul poate începe. Cu parfumul Joaca-l Lovely l logodit. Datorita acestui joc Sexy-l ademenească. Și cu parfum Play It picante l seducă perfect.

 

Flaconul este rotunjită, astfel încât se aseamănă cu forma simbolului iconic brandului Playboy - iepure. Acesta este impodobit cu un cadran argintiu reprezentând un ochi de iepure, în timp ce urechile sunt parte jucăuș și originale capac. Grație culoarea negru lucios ridică atmosfera elegantă capac, care completează perfect Flaconul de sex feminin, adăugând în același timp un dram de jucăuș pentru întregul pachet. Imaginar excelență dot design-întruchipat pe partea de dedesubt a capacului fluture - complement tipic iepuras Playboy.

Acesta a fost lansat în 2010.

Brand:

Playboy

Compoziție

Cap : grapefruit, mandarina, piper roz
Inimă : ceai de iasomie, osmanthus, lemn dulce
Fundație : vanilie, patchouli, lemn de santal, boabe de tonka
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x