Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Play It Wild For Him - EDT

Brand: Playboy
Playboy Play It Wild pentru el este  un parfumul original  din anul 2015 pentru barbati. Compoziție bogată cu arome de afine, lamaie si ciocolata creează parfumul perfect pentru barbati încrezuti.… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Playboy Play It Wild pentru el este  un parfumul original  din anul 2015 pentru barbati. Compoziție bogată cu arome de afine, lamaie si ciocolata creează parfumul perfect pentru barbati încrezuti. Castiogati  atentia celor din jur cartier cu aroma de Playboy Play It Wild.

Compoziție

Cap

lamaie, grapefruit, nucsoara

inimă

scorțișoară, ciocolată, ananas, afine

Fundație

chihlimbar, piele, chihlimbar

zile
:
ore
:
minute
:
secunde