Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

My VIP Story - gel de duș

Brand: Playboy
Povestea mea VIP este primul parfum pentru bărbații Playboy care îl puteți folosi fie singur, fie în combinație cu mirosuri VIP . Creați un mix complet unic adaptat nevoilor dvs. Capul parfumului… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Povestea mea VIP este primul parfum pentru bărbații Playboy care îl puteți folosi fie singur, fie în combinație cu mirosuri VIP . Creați un mix complet unic adaptat nevoilor dvs.

Capul parfumului este alcatuit din grapefruit, lamaie, bergamot. Inima este alunele de iasomie, lemn de cedru și mere verde. Practic, se combină piele, mușchi și limbanol.

Parfumul a fost lansat în 2018.

Compoziție

Cap

grapefruit, lamaie, bergamot

inimă

petal iasomie, lemn de cedru, mere verde

Fundație

piele, mușchi, limbanol

zile
:
ore
:
minute
:
secunde