Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Plus Plus Feminine - EDT - REDUCERE - încrețită box

Brand: Diesel
Diesel Plus Plus Feminine este aroma cremoasa cu note florale de crini albi. Reamintește mirosul vine de la natură. Lactee-exotic, amestec delicat, pe bază de plante se dezvolta-fructat treptat într… Descriere și parametrii

Descriere

Diesel Plus Plus Feminine este aroma cremoasa cu note florale de crini albi. Reamintește mirosul vine de la natură. Lactee-exotic, amestec delicat, pe bază de plante se dezvolta-fructat treptat într-un tonuri minunate și foarte sexy. Diesel Plus Plus Feminine conține extracte lactic originale, benefice.

A fost lansat în 1997.

Compoziție

Cap

crin

inimă

Extracte de lapte

Fundație

vanilie

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde