Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Instinct - EDT

Brand: Police
Pe parcursul anului 2010, a fost masculin parfum Instinct , care marchează Police a creat -o pentru toți oamenii care iubesc parfumul original și masculin. La începutul amestecului ascuns de piper… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Pe parcursul anului 2010, a fost masculin parfum Instinct , care marchează Police a creat -o pentru toți oamenii care iubesc parfumul original și masculin. La începutul amestecului ascuns de piper negru, bergamot si grapefruit - apoi se dezvolta geraniu si lemn de cedru si patchouli concluzie apartine si vetiver.

Compoziție

Cap

piper negru, bergamot, grapefruit

inimă

lemn de cedru, muscata

Fundație

vetiver, patchouli

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde