Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pour Femme Intense - EDP

Intense Pour Femme de Dolce & Gabbana brand este versiune mai intensă a parfumului Pour Femme 2012. Acest parfum reflectă senzualitatea unei femei. Note introducerea rozvoní de mandarin si… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Intense Pour Femme de Dolce & Gabbana brand este versiune mai intensă a parfumului Pour Femme 2012. Acest parfum reflectă senzualitatea unei femei. Note introducerea rozvoní de mandarin si neroli. Vă medicamente de inima florii de portocal și tuberoză. Concluzia este neobișnuit, plin de nalba dulce si lemn de santal.

A fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

neroli, mandarin

inimă

floare de portocal, tuberoza

Fundație

nalba, lemn de santal

zile
:
ore
:
minute
:
secunde