Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pour Homme - EDT

Brand: Versace
Parfumul pentru bărbați Versace Pour Homme este însăși esența țărilor Mediteraniene, căreia corespund și ingredientele utilizate. Amestecul pulsant fouger reduce greutatea aromei bergamotului și… Descriere și parametrii
Variante produs (5):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Parfumul pentru bărbați Versace Pour Homme este însăși esența țărilor Mediteraniene, căreia corespund și ingredientele utilizate. Amestecul pulsant fouger reduce greutatea aromei bergamotului și mușcatei. La capul parfumului veți găsi citrice din regiunea calabreză. Diamante împreună cu frunze și flori de portocale amare. Inima parfumului este definită de aroma floral-minerală care unește  legătura verde argintie de salvie și flori bogate de zambile albastre. Acordul puternic și seducător este adus la baza  parfumului de lemnului de cedru și lemnul de agar împreună cu ambra, boabe de Tonka și mosc, care conferă întregii compoziții o masculinitate adevărată. Nu întâmplător parfumul este ascuns într-un flacon asemănător cu o piatră scumpă șlefuită. Ornamentul meandrului antic de culoare argintie este emblema inconfundabilă a casei de modă Versace și împodobește atât pulverizatorul, cât și flaconul.

Compoziție

Cap

bergamotă, nerol, lămâie calabriană, flori și petale de portocală amară

inimă

geranium, salvie, zambilă albastră

Fundație

lemn de agar, cedru, ambra, boabe de Tonka, mosc

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde