Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pure Game - EDT

Brand: Adidas
O data în patru ani, oamenii din întreaga lume se unesc la un eveniment preferat din lumea  sportului - fotbal. În  cadrul campionatului de fotbal  din Africa de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

O data în patru ani, oamenii din întreaga lume se unesc la un eveniment preferat din lumea  sportului - fotbal. În  cadrul campionatului de fotbal  din Africa de Sud, în 2010, Adidas  a creat o editie limitata de parfumuri  Pure Game. Acest parfum masculin cuneste   purtătorul cu  fotbalistul preferat  - fanii și jucătorii din întreaga lume. Și  dovedește că  pentru  lucrul  în echipă  nimic nu este  imposibil. Adidas a fost inspirat de diversitate și puterea  Africii de Sud.

Parfumul se deschide prin  amestecul  surprinzător de grapefruit spumant și mandarine,  subliniate cu    busuioc verde și piper picant. Inima este plina de  eleganta și masculinitatea moderna redata de  lavanda aromatica, lemn de guaiac si chiparos. Bază relevă aspectul natural  de  patchouli si lemn tropical   Tamboti împreună cu notele  senzuale de fasole tonka și tămâie.

Cutia  neagra - cu  aspect modest decorat cu  de cercuri colorate  și inscripția îndrăzneața "Special Edition: South Africa“. 11 culori diferite din  cercuri reprezintă cele 11 limbi oficiale ale Africii de Sud si în acelasi  timp  11 jucatori din  echipa de fotbal. Ambalajul este inspirat de la  modele unice de  mândrie  și speranța din  Africa de Sud. Aceasta  ilustrează armonia creata prin combinarea diferitor  grupuri într-o singură echipă la  un  eveniment   sportiv la nivel mondial. Fotbalul  nu este doar un joc, este o  parte din viata.

Parfumul  a fost lansat în 2010.

Compoziție

Cap

grapefruit, mandarina, busuioc, piper

inimă

lavanda, lemn de guaiac, chiparos

Fundație

patchouli, lemn Tamboti, Tonka fasole, tămâie

zile
:
ore
:
minute
:
secunde