loading

Adidas Pure Game - EDT

Codul produsului: pAD076

Adidas Pure Game - EDT

Selectați volum

 • 100 ml
  pAD076100
  Preț:
  23 lei
  Livrare:
  estimam pe 30.4. la Dv.
Ați selectat:Volum 100 ml
Codul produsului:pAD076100
Disponibilitate:estimam pe 30.4. la Dv.
Preț:23 lei

Adaugă la Preferate

AdidasPure Game - EDT 125.72In stock

Descriere:

O data în patru ani, oamenii din întreaga lume se unesc la un eveniment preferat din lumea  sportului - fotbal. În  cadrul campionatului de fotbal  din Africa de Sud, în 2010, Adidas  a creat o editie limitata de parfumuri  Pure Game. Acest parfum masculin cuneste   purtătorul cu  fotbalistul preferat  - fanii și jucătorii din întreaga lume. Și  dovedește că  pentru  lucrul  în echipă  nimic nu este  imposibil. Adidas a fost inspirat de diversitate și puterea  Africii de Sud.

Parfumul se deschide prin  amestecul  surprinzător de grapefruit spumant și mandarine,  subliniate cu    busuioc verde și piper picant. Inima este plina de  eleganta și masculinitatea moderna redata de  lavanda aromatica, lemn de guaiac si chiparos. Bază relevă aspectul natural  de  patchouli si lemn tropical   Tamboti împreună cu notele  senzuale de fasole tonka și tămâie.

Cutia  neagra - cu  aspect modest decorat cu  de cercuri colorate  și inscripția îndrăzneața "Special Edition: South Africa“. 11 culori diferite din  cercuri reprezintă cele 11 limbi oficiale ale Africii de Sud si în acelasi  timp  11 jucatori din  echipa de fotbal. Ambalajul este inspirat de la  modele unice de  mândrie  și speranța din  Africa de Sud. Aceasta  ilustrează armonia creata prin combinarea diferitor  grupuri într-o singură echipă la  un  eveniment   sportiv la nivel mondial. Fotbalul  nu este doar un joc, este o  parte din viata.

Parfumul  a fost lansat în 2010.

Brand:

Adidas

Compoziție

Cap : grapefruit, mandarina, busuioc, piper
Inimă : lavanda, lemn de guaiac, chiparos
Fundație : patchouli, lemn Tamboti, Tonka fasole, tămâie

Ați vizualizat urmatoarele produse

 • Adidas Pure Game - EDT
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Alegeți din 38 547
de produse
x
Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
OK
prvni