Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Adidas Pure Game - EDT - REDUCERE - cutie șifonată

Codul produsului: pXSLEVA749

Adidas Pure Game - EDT - REDUCERE - cutie șifonată

Produsul nu este disponibil. .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

AdidasPure Game - EDT - REDUCERE - cutie șifonată88.22out_of_stock

Descriere:

La fiecare patru ani, oameni din întreaga lume se unesc pentru a arăta cât de mult iubim un sport - fotbal. În celebrare a campionatului de fotbal din Africa de Sud, în 2010, a creat o editie limitata Adidas Joc Pure. Acest parfum masculin combină utilizatorul, ei pasionale - fani de fotbal și jucători din întreaga lume. Și se dovedește că munca în echipă este nimic imposibil. Adidas a fost inspirat de diversitatea bogată și puterea Africii de Sud.

 

Parfumul se deschide un amestec surprinzător de spumante de grapefruit și mandarinele spumante busuioc verde au subliniat și piper picant. Inima este învelit în strălucitoare eleganță și masculinizare modernă, datorită lavanda aromat, lemn de guaiac si chiparos. Bază relevă aspectul natural al paciuli semishrub tropicale si lemn Tamboti, împreună cu note senzuale de fasole Tonka și tămâie.

Cutia este neagră - acest aspect modest este compensat prin cercuri colorate deltovitého formă și inscripția cu caractere aldine "Special Edition: Africa de Sud". 11 culori diferite ale cercurilor reprezintă cele 11 limbi oficiale ale Africii de Sud, in timp ce 11 jucatori de pe echipa de fotbal. Ambalajul este inspirat de design unic, mândria și speranța Africii de Sud și ilustrează armonia creată prin combinarea diferitelor grupuri într-o singură echipă, la un eveniment sportiv la nivel mondial de proportii gigantice. Fotbal nu este doar un joc, este o parte a vieții.

Parfum a fost lansat în 2010.

Brand:

Adidas

Secțiunea: bărbați Adidas

Compoziție

Cap : grapefruit, mandarina, busuioc, piper
Inimă : lavanda, lemn de guaiac, chiparos
Fundație : patchouli, lemn Tamboti, Tonka fasole, tămâie
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x