Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pure Gold Euphoria Women - EDP 

Brand: Calvin Klein
Pure aur Euphoria pentru femei parfum Ower pentru femei din Calvina Kleina. Sticla este conceput într-o formă clasică completat de aur alb. Parfumul este compus din datele, neroli și tonul la soare.… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Pure aur Euphoria pentru femei parfum Ower pentru femei din Calvina Kleina. Sticla este conceput într-o formă clasică completat de aur alb. Parfumul este compus din datele, neroli și tonul la soare. În inima floare de portocal, ylang-ylang, trandafir si migdale. Practic te simți mosc, vanilie, patchouli, piele si benzoină.

Păstrați un „aur lichid“, care miroase bine și nu vă lăsați în nici o îndoială.

Parfumul a fost lansat în 2017.

Compoziție

Cap

ciocănitori, neroli, indicii de soare

inimă

floare de portocal, ylang-ylang, migdale, trandafir

Fundație

mosc, vanilie, patchouli, piele, benzoina