Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Purplelips - EDT

Brand: Salvador Dalí Cod: pSD021
Variante produs (1):

Descriere

Parfum pentru femei proiectat de Salvador Dali: Purplelips. Atracție provocatoare mister si senzualitate femme fatale este ascuns în purpuriu, care încurajează imaginația pentru detectarea. Purplelips: elegant parfum, la modă, care încântă. Acest hotel de lux parfum senzual este o odă a unei femei si seductie ei. În primul rând, incanta cu note de rodie și afine, apoi imbatator parfum de orhidee. Urmat de violet și liliac parfum care da o notă de eleganță. Multumesc NOTA chihlimbar, lemn de santal si mosc parfum este extrem de senzual. Este un parfum care este la fel de intens, delicat și feminin cum ar fi flori, care a împrumutat aroma lor. Flacon: buze, una dintre cele mai populare simboluri ale Salvador Dali, principalul motiv al acestui parfum. Cele cinci buze senzuale, inspirate de celebrul broșa proiectat de Dalí, este gravat în linii curate și moderne blocul de sticlă. Culoare violet adauga la seducătoare și senzualitatea lor. Purplelips este un amestec armonios de mostenirea artistica Dalí lui, design modern și farmec, care este dorit de fiecare femeie.

A fost lansat în 2006.

Compoziție

Cap

rodie, afine

inimă

orhidee, violet, lila

Fundație

lemn de santal, ambra, mosc

Produkt je také v sekcích

Brand: Salvador Dalí

Salvador Dali a câștigat faima în întreaga lume cu picturile sale suprarealiste originale. Dalí a creat în jurul lui o aură mistică și mulți experți sunt încă dispute cu privire dacă nebunul catalană născut sau un geniu, dotat cu inteligență diabolică. Arome sale sunt foarte populare, nu numai pentru compoziția sa dar și pentru că fiecare flacon este o mică operă de artă. Salvador Dali parfum puteti atrage, surpriză și să inspire. În prezent, sub numele său pot fi găsite femei și bărbați, parfumuri care se bazează pe diferența și originalitatea sa.

Salvador Dalí
zile
:
ore
:
minute
:
secunde