Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Polo Red Intense - EDP

Brand: Ralph Lauren
Polo Red Intense este parfum lemnos pentru bărbați, care a fost lansat în 2015. Acesta se ascunde în note proaspete de lamaie si grapefruit, care sunt completate de șofran și afine dulce. Inima… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Polo Red Intense este parfum lemnos pentru bărbați, care a fost lansat în 2015. Acesta se ascunde în note proaspete de lamaie si grapefruit, care sunt completate de șofran și afine dulce. Inima parfumului este ascunsă nouă combinație de cafea și ghimbir. Lavanda si salvie livra coarde parfum floral. Practic, te simți mai întâi cruditate a pielii, care este chihlimbar netedă și cedru. Parfum perfect scoate în evidență senzualitatea și puterea omului. El adaugă încredere și stil.

Compoziție

Cap

șofran, lamaie, afine, grapefruit

inimă

lavandă, salvie, cafea, ghimbir

Fundație

piele, chihlimbar, cedru rosu

zile
:
ore
:
minute
:
secunde