Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Replay Jeans Spirit For Her - EDT

Brand: Replay
Replay Jeans parfum Spirit For Her este o celebrare a individualității, creativitate și bucuria de a ști că ești cu adevărat te. Mirosul vă va oferi același sentiment de încredere, optimism și… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Replay Jeans parfum Spirit For Her este o celebrare a individualității, creativitate și bucuria de a ști că ești cu adevărat te. Mirosul vă va oferi același sentiment de încredere, optimism și libertate ca blugi preferate. Parfumul este conceput pentru zi și noapte - pentru fiecare moment din viața ta.

Parfum a fost lansat în anul 2011.

Compoziție

Cap

bujor

inimă

ghimbir, floarea pasiunii

Fundație

violet