Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Paradiso Azzuro - EDP - REDUCERE - fără celofan

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro este o versiune moderna a celebrului parfum Paradiso din 2015. Flaconul de parfum și sunt inspirate de soarele auriu si apa azuriu albastru. De asemenea, fluidul în… Descriere și parametrii

Descriere

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro este o versiune moderna a celebrului parfum Paradiso din 2015. Flaconul de parfum și sunt inspirate de soarele auriu si apa azuriu albastru. De asemenea, fluidul în sine evocă în tine o vară sălbatică, citrice proaspete legate de iasomie sălbatic creează combinație neașteptat clare.

Parfum a fost lansat în 2016.

Compoziție

Cap
citrice, bergamot, lavanda
inimă

iasomie

Fundație
chiparos, lemn de casmir
zile
:
ore
:
minute
:
secunde