Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mademoiselle Rochas Couture - EDP

Brand: Rochas Cod: pRC048
Variante produs (3):

Descriere

Mademoiselle Rochas Couture din colectia Mademoiselle Rochas este un parfum floral-lemnos pentru femei. Se deschide cu tonuri de bergamotă proaspătă, pere și piper roz. Apoi trece într-o inimă florală formată din crinul văii, floarea portocalie și floarea heliotropă. Boabele de tonka, lemnul de santal și moscul închid compoziția.


A fost lansat în 2019.

Compoziție

Cap

bergamota, pere, ardei roz

inimă

floare de portocal, crin de vale, heliotrop

Fundație

lemn de santal, fasole tonka, mosc

Parametrii

Origine
Franceză

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Rochas

Marcel Rochas a fondat compania sa de moda in 1925. Celebra sa Femme parfumuri înfășurat în dantelă a fost în 1990, la 35 de ani de la moartea sa, din nou, pus în vânzare. Rochas are o multime de gamă largă de mirosuri - de la aldehide modă Madame Rochas, prin baroc oriental Bizanț la lumină Eau de Rochas și tineresc Poupee.

Rochas
zile
:
ore
:
minute
:
secunde