Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rush 2 - apă de toaletă - TESTER

Brand: Gucci
Gucci Rush 2 este un parfum tineresc, fresh plin de energie. Este o fundatie floral fructat cocktail woody. Parfumul este potrivit pentru femeile sofisticate de toate varstele care apreciaza buna… Descriere și parametrii

Descriere

Gucci Rush 2 este un parfum tineresc, fresh plin de energie. Este o fundatie floral fructat cocktail woody. Parfumul este potrivit pentru femeile sofisticate de toate varstele care apreciaza buna calitate si originalitate. Parfumul ideal pentru femeile care stiu ce vor si sunt capabili să-și exprime sentimentele și entuziasmul lor.

Compoziție

Cap

Narcis, crin din vale, de lemn de palmier

inimă

frezii, trandafir, gardenie

Fundație

coacăz negru, mosc, mușchi de stejar