Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

58 Avenue Montaigne Pour Femme - miniatura EDP

Brand: S.T. Dupont
58 Avenue Montaigne Eau de Toilette este conceput pentru femei cu un spirit modern. A fost numit după faimoasa stradă din Paris 58 Avenue, care este un loc al modei pariziene și simbol al luxului… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

58 Avenue Montaigne Eau de Toilette este conceput pentru femei cu un spirit modern. A fost numit după faimoasa stradă din Paris 58 Avenue, care este un loc al modei pariziene și simbol al luxului francez. Este un atemporal parfum fructat-lemnos evoca indrazneala tineresc.

Compoziție

Cap

zmeura, coacaze negre, lamaie

inimă

iasomie, cyclamen, violet

Fundație

panna cotta, mosc, patchouli

Parametrii

Origine
Franceză