Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Passenger Pour Homme - EDT TESTER

Brand: S.T. Dupont
Passenger Pour Homme este un miros puternic și energic pentru bărbați. Parfumul frunzelor de citrice cu frunze violete va simți parfumul la început. Inimi picante îmbogățite cu ghimbir indian,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Passenger Pour Homme este un miros puternic și energic pentru bărbați. Parfumul frunzelor de citrice cu frunze violete va simți parfumul la început. Inimi picante îmbogățite cu ghimbir indian, cardamom, piper și levănțică. Calea de parfum Passenger for Men se termina cu lemnul parfumat de Guaiac si benzoin, care ne aduce o aroma naturala unica de piele intunecata.

Piața a fost lansată în 2008.

 

Compoziție

Cap

citrice, frunze violete

inimă

ghimbir, ardei rosu, lavanda, cardamom

Fundație

lemn Guaiac, benzoin

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde