Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Emozione Dolce Fiore - EDT

Brand: Salvatore Ferragamo Cod: pSA161
Variante produs (2):

Descriere

Emozione Dolce Fiore este un parfum floral-fructat pentru femei. Capul fructelor pure combină tonurile de piersici albe, grapefruit amar și bergamot proaspăt. Inima florală reprezintă bujor cu trandafir damașc. În cele din urmă, vanilie dulce, mosc alb, iris și piele de căprioară se vor răspândi.

Lansat în 2016.

Compoziție

Cap
piersic alb, grapefruit, bergamot
inimă
damasc trandafir, bujor
Fundație
mosc alb, iris, vanilie, piele de căprioară

Parametrii

Origine
Italiană
Brand: Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo a fost nascut in Bonito, Italia 1898. Când el a fost de nouă ani, a făcut prima sa pereche de pantofi pentru sora lui, el a fost convins de cariera sa viitoare. Încă de la vârsta de treisprezece ani a avut propriul atelier, doi asistenți și a creat pantofi pentru femei la comanda. Inițial compania pantof pentru a face pantofi adaptate celebrități de la Hollywood răspândit, ca multe altele, domeniul de aplicare și în produsele cosmetice.

Famous proaspete stralucitoare în principal din cauza de colectare și jucăuș Incanto, Incanto vis Incanto Shine, Incanto Heaven sau Signorina. Parfum Salvatore Ferragamo sunt de renume mondial și de dorit. Le încercați prea!

Salvatore Ferragamo
zile
:
ore
:
minute
:
secunde