Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Incanto Heaven - EDT

Brand: Salvatore Ferragamo Cod: pSA059
Variante produs (1):

Descriere

Imaginați-vă o țară învăluită în mister, condus de fericire și frumusețe veșnică, o lume plina de culori, în cazul în care înfloresc cele mai frumoase și cele mai aromate flori în cazul în care păunii minunate se extind fanii lui regale strălucitoare toate nuanțele curcubeului, și în cazul în care există o atmosferă de fericire fără sfârșit. Acum , într -un astfel de paradis ne invită să fermecător Incanto Heaven că am intrat acolo pe aripile sale remarcabile acorduri parfumate. Incanto Heaven este o aroma magică, floral-fructat, în care autorul ei Karine Dubreuil a suflat un suflet vesel plin de viață și de culoare.

 

Parfumul a fost lansat în 2007.

Compoziție

Cap

grapefruit, mar rosu, floare de iasomie

inimă

bujor roz, caise, hibiscus

Fundație

iris florentin, violet, mosc

Parametrii

Origine
Italiană

Produkt je také v sekcích

Brand: Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo a fost nascut in Bonito, Italia 1898. Când el a fost de nouă ani, a făcut prima sa pereche de pantofi pentru sora lui, el a fost convins de cariera sa viitoare. Încă de la vârsta de treisprezece ani a avut propriul atelier, doi asistenți și a creat pantofi pentru femei la comanda. Inițial compania pantof pentru a face pantofi adaptate celebrități de la Hollywood răspândit, ca multe altele, domeniul de aplicare și în produsele cosmetice.

Famous proaspete stralucitoare în principal din cauza de colectare și jucăuș Incanto, Incanto vis Incanto Shine, Incanto Heaven sau Signorina. Parfum Salvatore Ferragamo sunt de renume mondial și de dorit. Le încercați prea!

Salvatore Ferragamo
zile
:
ore
:
minute
:
secunde