Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Incanto Heaven - EDT

Imaginați-vă o țară învăluită în mister, condus de fericire și frumusețe veșnică, o lume plina de culori, în cazul în care înfloresc cele mai frumoase și cele mai aromate flori în cazul în care… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Imaginați-vă o țară învăluită în mister, condus de fericire și frumusețe veșnică, o lume plina de culori, în cazul în care înfloresc cele mai frumoase și cele mai aromate flori în cazul în care păunii minunate se extind fanii lui regale strălucitoare toate nuanțele curcubeului, și în cazul în care există o atmosferă de fericire fără sfârșit. Acum , într -un astfel de paradis ne invită să fermecător Incanto Heaven că am intrat acolo pe aripile sale remarcabile acorduri parfumate. Incanto Heaven este o aroma magică, floral-fructat, în care autorul ei Karine Dubreuil a suflat un suflet vesel plin de viață și de culoare.

 

Parfumul a fost lansat în 2007.

Compoziție

Cap

grapefruit, mar rosu, floare de iasomie

inimă

bujor roz, caise, hibiscus

Fundație

iris florentin, violet, mosc

Parametrii

Origine
Italiană