Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  |

Samsara - EDP

Brand: Guerlain Cod: pGR010
Variante produs (1):

Descriere

Samsara este un parfum floral-oriental din brandul Guerlain . Înseamnă un ciclu infinit de naștere și renaștere, repetat la perfecțiune sau ajungând la nirvana. Capul mirosului este în semnul fructului, inima este pur floral. Impresia de ansamblu este făcută din lemn de santal, fasole Tonka, vanilie și chihlimbar.

A fost introdus în 1989.

Compoziție

Cap

lămâie, bergamot, piersica

inimă

iasomie, iris, trandafir, narcisă

Fundație

lemn de santal, boabe de tonka, vanilie, chihlimbar

Parametrii

Origine
Franceză
Brand: Guerlain

Casa de moda Guerlain a fost fondată în 1828 de către Pierre Francois Pascal Guerlain. Pierre în colaborare cu fiii săi creat pentru fiecare client miros complet individuală, care, desigur, a adus un mare succes. World of parfumuri și cosmetice supraviețuiește cu succes de mai multe generații, cu admirație fără precedent. În prezent, continua traditia deja 4. Generație Guerlain, a cărui casă a devenit parte din istoria de la Paris. Toate Guerlain parfum avut un mare succes. De atemporalitate lor se dovedește Shalimar parfum, care a fost creat în 1925, dar încă face parte din parfumul său excepțional printre cele mai populare parfumuri.

Guerlain
zile
:
ore
:
minute
:
secunde