Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Samsara - EDP

Brand: Guerlain
Samsara este un parfum floral-oriental din brandul Guerlain . Înseamnă un ciclu infinit de naștere și renaștere, repetat la perfecțiune sau ajungând la nirvana. Capul mirosului este în semnul… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Samsara este un parfum floral-oriental din brandul Guerlain . Înseamnă un ciclu infinit de naștere și renaștere, repetat la perfecțiune sau ajungând la nirvana. Capul mirosului este în semnul fructului, inima este pur floral. Impresia de ansamblu este făcută din lemn de santal, fasole Tonka, vanilie și chihlimbar.

A fost introdus în 1989.

Compoziție

Cap

lămâie, bergamot, piersica

inimă

iasomie, iris, trandafir, narcisă

Fundație

lemn de santal, boabe de tonka, vanilie, chihlimbar

Parametrii

Origine
Franceză

Produsul este, de asemenea, în secțiunile