Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

See By Chloé Si Belle - EDP

Brand: Chloé
Floral, delicat si modern, este parfum pentru femei Chloe Belle Chloé din 2015. Acest parfum feeric reflectă senzualitate, grație și frumusețe feminină. Campozitia de flori este plina de note… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Floral, delicat si modern, este parfum pentru femei Chloe Belle Chloé din 2015. Acest parfum feeric reflectă senzualitate, grație și frumusețe feminină.

Campozitia de flori este plina de note spumante si fresh. Puteți mirosi flori de portocal delicat, împreună cu gardenie, neroli si mesteacan. Această compoziție unică de  note de mosc moale la închidere. Compoziție armonioasă a parfumului vă va uimi cu un rafinament și o interacțiune unică de tonuri.

Parfumul delicat de Chloe Vezi de Chloe Bell va deveni accesoriul indispensabil.

Compoziție

Cap

mesteacan, neroli

inimă

floare de portocal, gardenie

Fundație

mosc

Parametrii

Origine
Franceză