Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading
loading
 

+Filtru

Brand
+ -

Preț
+ -

leilei

OdDolei

Ascunde

Arome secundare
+-

Șterge

Lăsați-vă fermecați de aroma proaspătă de citrice, sau de flori romantice, sau de mirodenii, care vă vor oferi aroma plină de mister a Orientului. Totul depinde doar de dumneavoastră și de dorințele dumneavoastră. În fiecare zi, puteți avea alt parfum. Bucurați-vă de acest sentiment. Aplicați aroma în zonele pulsatoare, cum ar fi încheietura mânii sau gâtul și veți simți parfumul pe un timp mult mai îndelungat.

Miniaturile de parfumului sunt alegerea perfectă pentru cei care încă mai caută aroma inimii sale.Cumpărându-le aveți ocazia unică de a încerca mai multe parfumuri de la un brand. Seturile de mini parfumuri sunt atent selectate pentru a vă oferi emoție diverse.

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
zile
:
ore
:
minute
:
secunde
31 173 de produse în stocx