Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Zen For Men - EDT

Brand: Shiseido Cod: pSH006

Descriere

Shiseido Zen For Men este un parfum oriental condimentat cu o aromă de fructe și arome exotice. Însoțit de mirosul de bergamota, portocale, pere, nucsoară, viorele. Totul se închide cu mosc, paciuli si piele.

Acest parfum a fost lansat pe piată în august 2009.

Compoziție

Cap

bergamotă, portocale, pere

inimă

nucșoară, viorele, rododendron

Fundație

mosc, patchouli, piele

Produkt je také v sekcích

Brand: Shiseido

Shieseido marca a fost fondată în 1872 în centrul orașului Tokyo. Shieseido este o companie de avangarda de la inceputurile sale. Acesta este construit pe amestecul de Est și Vest. Ideea din spatele companiei Shiseido a fost de a intra pe piață ca Japonia prima farmacie de tip occidental în Ginza pe. Shiseido a decis să re-intra pe piata farmaceutica in 1987 pentru a îndeplini cerințele în creștere ale consumatorilor și să îndeplinească o filosofie comună de "a contribui la sănătatea umană și bunăstarea". Sub marca Shiseido poate găsi, de asemenea cosmetice.

Mai multe informații despre marca Shiseido poate citi în nostru revista.

Shiseido
zile
:
ore
:
minute
:
secunde