Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Zen - EDP

Brand: Shiseido Cod: pSH001
Variante produs (3):

Descriere

Shiseido Zen este sentimentul cel mai profund ispirací de armonie, promisiunea de piele moale si catifelata. Acest parfum elegant oferă de lungă durată spirit revelație spirituală a generațiilor viitoare de Est. La începutul mirosul este o combinație de grapefruit, bergamota, portocala, ananas și a crescut inima este destul de floral si baza combină note lemnoase de patchouli, tămâie, chihlimbar, vanilie si mosc.

A fost lansat în 2007.

Compoziție

Cap

grapefruit, bergamot, portocala, ananas, Rose

inimă

frezii, gardenie, violet, lacramioare, zambile, lotus

Fundație

patchouli, lemn de cedru, tămâie, chihlimbar, vanilie, mosc

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Shiseido

Shieseido marca a fost fondată în 1872 în centrul orașului Tokyo. Shieseido este o companie de avangarda de la inceputurile sale. Acesta este construit pe amestecul de Est și Vest. Ideea din spatele companiei Shiseido a fost de a intra pe piață ca Japonia prima farmacie de tip occidental în Ginza pe. Shiseido a decis să re-intra pe piata farmaceutica in 1987 pentru a îndeplini cerințele în creștere ale consumatorilor și să îndeplinească o filosofie comună de "a contribui la sănătatea umană și bunăstarea". Sub marca Shiseido poate găsi, de asemenea cosmetice.

Mai multe informații despre marca Shiseido poate citi în nostru revista.

Shiseido
zile
:
ore
:
minute
:
secunde