Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sì - EDP 50 ml + EDP 15 ml + loțiune de corp 75 ml

Brand: Armani
Parfum De la Armani surprinde o femeie deschisă, spune da viață, iubire, putere, visare, și libertatea în sine, precum și în calitate de reprezentant principal al acestui parfum unic, Cate Blanchett.… Descriere și parametrii

Descriere

Parfum De la Armani surprinde o femeie deschisă, spune da viață, iubire, putere, visare, și libertatea în sine, precum și în calitate de reprezentant principal al acestui parfum unic, Cate Blanchett. "Tu ești tributul meu față de feminitatea modernă, un amestec irezistibil de farmec, putere și independență a sufletului", spune Giorgio Armani de mirosul ei. Anne Fontaine, directorul campaniei, a spus: "Când simt Sie, simt ca o prezență, o persoană care a eliberat și a aderat la piele, foarte senzuală".

 

Piața a fost lansată în 2013.

Compoziție

Cap

cassia

inimă

Rose, frezie

Fundație

tonuri de lemn, ambroxane, patchouli, vanilie

Parametrii

Origine
Italiană